Skip to main content

TRYCKNING AV LAMINATTUBER OCH FOLIER

Tack vare de senaste investeringarna i tryckteknik är ZÁLESÍs kunder inte begränsade av tekniska hinder och kan ge sina egna kreativa idéer grönt ljus när de förbereder grafiska mönster. Vi kombinerar FLEXO-TRYCK, SIDENSKÄRM, bokstavstryck och DIGITALA TRYCK-tekniker. Vi står fast vid vårt yttrande att det inte finns något vi inte kan skriva ut. Du kan själv kontrollera detta påstående.

Våra dekorationsalternativ inbegriper även följande speciella applikationer: 

  • VARMFOLIE- OCH KALLFOLIEPRÄGLING
  • OLIKA TYPER AV YTBEHANDLING/LACK (BLANK, MATT, SIDEN)
  • DELVIS LACKERING
  • FOTOGRAFISKT TRYCK
  • PUNKTSKRIFT
  • KUPOL I METALL (3D-PRÄGLING)

Vi har en egen grafikstudio samt vår egen CTP-anläggning för produktion och installation av tryckplåtar. Därför kan vi erbjuda våra kunder en omfattande service och full assistans genom hela processen från den ursprungliga grafiken och produktionstekniken till godkännandet av den slutliga grafiska utformningen.

Vi erbjuder även flexibilitet över standardnivån under godkännandefasen för nya konstruktioner före tryck. Förutom ett nära samarbete under produktionsstarten har våra kunder även full kontroll över utskriften från sina egna kontor tack vare möjligheten att skicka digitala korrekturer/Cromalin eller provtryck direkt från tryckerimaskinen.

För tryckning använder vi den allra senaste tekniken vilket gör det möjligt för oss att både uppnå maximal tryckkvalitet och upprätthålla kostnadseffektiviteten under produktionsfasen. Vi minimerar kvalitetsriskerna genom att använda det 100 % helautomatiska inspektionssystemet NIKKA.