Skip to main content

LAMINATTUBER

LAMINATTUBER kombinerar fördelarna med både aluminiumtuber (barriäregenskaper) och polyetentuber (exklusiv design) tack vare den senaste produktionstekniken. Dessa tuber erbjuder en universell lösning för förpackning av tandkräm, farmaceutiska krämer, livsmedel och tekniska blandningar. Den ”nästa generationen” av laminattuber som kännetecknas av en mycket estetisk liten kant, högkvalitativa dekorationer och riktade lock är även väletablerad som den optimala förpackningslösningen inom märkeskosmetik.

Vi tillverkar laminattuber av ABL (laminat med aluminiumbarriär) och PBL (laminat med plastbarriär) -material med en volym på 5 ml till 300 ml. Under produktionen använder vi modern produktionsteknik inklusive 4 schweiziska AISA-maskiner för produktion av tuber och 2 tryckerimaskiner, Gallus RCS 430 (flexo) och Ko-Pack (bokstavstryck) för laminattryck.

Alla processer sker hos oss, vilket ger oss flexibilitet och personliga lösningar efter kundens behov. Vi driver även vår egen grafikstudio, tillverkar tryckplåtar och komponenter och har vår egen verktygsbutik.

tubdiametrar:

19 mm
22 mm
25 mm
28 mm
30 mm
35 mm
40 mm
50 mm

tubvolymer:

5 ml
upp till 300 ml

MATERIAL:

ABL laminatväv med
(aluminiumbarriär) i två varianter - vit eller silver

Laminatväv av PBL
(laminat med plastbarriär) med EVOH-barriär – vit, transparent eller halvtransparent

OÄNDLIGA MÖJLIGHETER:

Olika komponenter
(gängor och lock) – personliga lösningar

Olika membran och konsumentskydd/originalitet

Olika dekorationsalternativ – osv. flexo, bokstavstryck, digitalt tryck och silkesskärm